Alerta Coronavirus - Nuevos servicios Ivace Internacional

Posem en marxa dos nous serveis per a cercar proveidors alternatius i per a aprofitar noves oportunitats de negoci 

 

Ajudem en la cerca de proveïdors alternatius

Davant l’alerta sanitària provocada pel Coronavirus i el seu impacte en l’economia valenciana, Ivace Internacional posa en marxa dos nous serveis que permeten tant  mitigar les dificultats d’aprovisionament que algunes empreses poden estar patint com aprofitar noves oportunitats de negoci.

– Servei de cerca de proveïdors alternatius 

Des d’Ivace Internacional ajudem a les empreses afectades per l’alerta sanitària a buscar proveïdors de béns intermedis per a la seua producció.

 

Ajudem en la cerca de noves oportunitas de negoci

– Servei d’investigació de noves oportunitats. 

L’alerta sanitària produïda pel COVID-29 ha provocat l’alentiment del mercat xinés, un dels principals proveïdors de la resta del món. Per això, empreses de tot el món poden tindre problemes de subministrament en l’actualitat.

Des d’Ivace Internacional volem facilitar-te informació de valor afegit que et permeta aprofitar l’oportunitat de negoci i ajudar-te a trobar nous clients que estiguen buscant proveïdors alternatius a la Xina.

 

ACCÉS INFORMACIÓ NOUS SERVEIS

 

Ponemos en marcha dos nuevos servicios para buscar proveedores alternativos y para aprovechar nuevas oportunidades de negocio

 

Ayudamos en la búsqueda de proveedores alternativos

Ante el alerta sanitaria provocada por el Coronavirus y su impacto en la economía valenciana, Ivace Internacional pone en marcha dos nuevos servicios que permitan tanto  mitigar las dificultades de aprovisionamiento que algunas empresas pueden estar sufriendo como aprovechar nuevas oportunidades de negocio.

– Servicio de busca de proveedores alternativos 

Desde Ivace Internacional ayudamos a las empresas afectadas por la alerta sanitaria a buscar proveedores de bienes intermedios para su producción.

Ayudamos en la búsqueda de nuevas oportunidades de negocio

– Servicio de investigación de nuevas oportunidades.

El alerta sanitaria producida por el COVID-29 ha provocado la ralentización del mercado chino, uno de los principales proveedores del resto del mundo. Por eso, empresas de todo el mundo pueden tener problemas de suministro en la actualidad. 

Desde Ivace Internacional queremos facilitarte información de valor añadido que te permita aprovechar la oportunidad de negocio y ayudarte a encontrar nuevos clientes que estén buscando proveedores alternativos a China.

ACCESO INFORMACION NUEVOS SERVICIOS

 

Más información
IVACE Internacional
Marisol Menéndez
96 120 95 91
internacional.ivace@gva.es